man fashion

Најдобро облечени мажи се…

Според магазинот Vanity Fair францускиот претседател Николас Саркози е најдобро облечен маж. Според магазинот Николас секогаш е прикладно облечен, во контекст со местото каде се наоѓа, секогаш е во тон и одлично го носи тоа.

На оваа листа за најдобро облечени мажи се најдоа и : Дејвид Бекам, Бред Пит и пејачот Лени Кравитц.

 

Напиши коментар