man fashion

Најдоброто од светските дизјанери за оваа зима

Различни луѓе различни стилови, затоа овој пат се решивме да ви ги понудиме најдобрите комбинации од светските дизајнери.

Долги палта, со едноставен крој, класични панталони, кошули, или пак крзнени и волнени палта кои го отсликуваат слободниот дух.

Едноставни модели во црна и сива боја, или пак модели со јаки и впечатливи бои како што се зелени палта, виолетови чевли…

Напиши коментар