man fashion

Најновото од Yves Saint Laurent за мажи!

Долги сакоа, со јаки од кадифе, карирани дезени го обележаа Yves Saint Laurent оваа сезона. Модните критичари оваа колекција за мажи ја оценија како една од најдобрите кои се појавила на модната сцена.

Комбинација од англиски и француски влијанија, врвна елеганција и примеси на хумор. Така може да ја опишеме накратко колекцијата.

Во продолжение ви нудиме да видите како изгледа дел од неа:

 

Напиши коментар