man fashion

Наш избор за есенски очила

Сончевите очила не се само за лето. Есен и зима исто така има сончеви денови, кога вашите очи имаат потреба од заштита, а и сончевите очила не се само потреба но и аксесоар кој го комплетира стилот. Боите на рамките и стаклата на овие модели се соодветни за оваа сезона и можат да се комбинираат со поофицијалната зимска гардероба. Навистина има огромен избор дизајнерски очила сезонава, но ние ги избравме следниве четири есенски модели:

Tom Ford

Salt

Moscot

Ray-Ban

 

Напиши коментар