ШоуБиз

Ната и Ќазим како мали деца! Сега тој е на ред да враќа:)

Не поминаа ни три недели откако Нате го остави Ќазим, а приказните дека тој ја преболел веќе паднаа во вода. Откако заврши нивната врска, Наташа им се обрати на новинарите со прашањето “А кој е Ќазим?”. Како да има кратка меморија Нате.

Сега ни Ќазим нема да и остане покус. И тој и враќа на Наташа. Ќазим се решил да освои нова Новосаѓанка. Дваесет и две годишната манекенка сеуште не ја потврдила информацијата дека е во врска со Ќазим, но многу сведоци ја потврдија информацијата.

Сега се поставува прашањето дали Ќазим го прави тоа само за да и врати на Нате и да ја направи љубоморна или навистина човекот ја заборавил.

Напиши коментар