ШоуБиз

Ната лута од врска во врска! Сега пробува да биде поштена

Откако ја прекина врската со албанскиот бизнисмен, Наташа Беквалац пробува да најде партнер без полициско досие. Овој пат таа потрча во прегратките на нејзиното поранешно момче, ракометарот Љуба Јовановиќ. За Љуба се смета дека е момче со нормални морални вредности.

Соседите на Наташа изјавиле дека таа постојано некаде трча со Љуба. Ќе дојдат во нејзиниот стан, ќе поседат еден час и пак излегуваат некаде со брзање, вели една од соседките.

Љуба се почесто преседнувал во станот на Ната, а многу често го возел и нејзиниот автомобил.

Во станот доаѓа и нејзината сестра, и татко, но нејзината ќерка не доаѓа, незнам ни дали си го гледа детето воопшто, додала соседката.

Напиши коментар