Убавина

Научете како да се нашминкате сами! Очи на мачка во неколку едноставни чекори

Повеќе правилната линија на окото нема да ви биде нешто неизводливо. Еве како се прави тоа. Ова е најлесниот начин кој навистина ќе ви помогне.

Најпрво исцртајте мапа на окото за тоа од каде и до каде сакате да се наоѓа линијата. Потоа обојте ја. За поголем ефект на шминката на очите обојте ја и внатрешната страна на горниот очен капак.Потоа продолжете со нанесување на сенката.

За многу кратко време ќе бидете нашминкани како тоа да го сторил професионалец.

Напиши коментар