Мода

Нема зима со капутите од кадифе и кашмир

Наместо класичните црни, овој пат во мода се белите капути. А најголем стилски блесок ќе имаат дамите кои ќе се одлучат за силните бои. А, доколку сакате да бидете забележани, тогаш одберете капут со “лилјак – ракави”.

Такви модели беа претставени на последната ревија на Диор, која беше изработена од легендарниот Галијано, уште во времето кога тој ги правеше колекциите на Диор. Погледнете што Диор подготви за секоја дама.

Напиши коментар