ШоуБиз

Немала дечко 30 години! Ама сув период! :)

Сузан Бојл се здоби со светска слава во 2009 година и тоа со настапот на „Британија има талент“. Сепак, славата не ѝ помогна во потрагата по вистинска љубов.

–   Многу време поминувам сама, а сеуште не наишол некој посебен. Морам да признаам дека добив неколку понуди и некои од нив се доста добри. Дури добив и фотографии чија содржина е сепак премногу за мене, – изјавува Сузан.

Таа додава дека единствена личност која моментално ѝ се допаѓа е пејачот Дони Озмонд, но врската со него е невозможна, бидејќи тој е веќе оженет.

Иако славата не донесе среќа во љубовта за Сузан, неоспорен е фактот дека таа си доби далеку повеќе самодоверба.

–   Помалку сум срамежлива и повеќе се дружам. Порано бев далеку посрамежлива, а сега не можат да ме замолчат, – вели пејачката.

Напиши коментар