Мода

Необични фустани од тоалетна хартија

Канадски дизајнер направи извонредни невестински фустани од тоалет хартија

Без оглед на необичниот материјал сигурно ќе посакате да ги облечете овие фустани. Под услов да не врне!

Направени се од бела и розова хартија, фустаните биле прикажани на модна ревија во Торонто која имала за цел соберените средства да ги дадат за помош на жените со рак на дојката.

Напиши коментар