ШоуБиз

Несакајќи ставил слика на Твитер, а Тори Спелинг на неа е гола!

Сопругот на актерката Тори Спелинг, Дин МекДермот случајно објавил фотографија на Твитер, а на сликата јасно се гледаат градите на Тори.

Имено, Дин го сликал нивниот син со фластер на чело, а Тори лежела во позадина на креветот и најверојатно ја доела ќеркичката Хати Марга.

Дин сликал со мобилен, па не сфатил веднаш што се случува и каде му е грешката. Увидел што сторил дури откако пријателите почнале да коментираат под сликата. Тој веднаш ја тргнал сликата, но веќе било предоцна. Таа се раширила по светските медиуми со брзината на светлината.

Напиши коментар