ШоуБиз

Несудената свекрва со тава по бившата на Меси

Манекенката Макарена Лемос (20) откри неколку детаљи за нјзината врска со моментално еден од најдобрите фудбалери на светот, Лајонел Меси.

Манекенката Макарена тврди дека мајката на Меси ја следела и ја фотографирала во еден трговски центар во Росарио.

–        Ме следеше и ме сликаше сè додека не се завртев и не ја прашав што се случува. Во раката држеше мобилен и тава. Тогаш почна да ме навредува. Не ми е јасно што правеше во работничка облека со тава в раце, – изјавила Макарена.

Младата девојка не може да му се начуди на однесувањето на мајката на Лајонел. Додава и дека никогаш досега не открила никакви детаљи за нејзината врска со асот на Барселона.

–        Никогаш не сум кажала дали сум спиела со Лео. Тогаш имав 14 години, а тој 18. Ништо не сум открила за нашата врска.Неговата мајка се однесуваше со мене како да сум никој и ништо, – тврди бившата на Меси.

И покрај инцидентот, Макарена тврди дека навистина би сакала да помине една ноќ со фудбалерот.

–        За мене тоа е недовршена приказна, – била јасна на крај.

Напиши коментар