Sweet Home

Неверојатни ѕидни креации за вашите домови!

Дали е можно да седите во својата кујна, дневна или спална соба, а да мислите дека се наоѓате на некое друго место?

Да се што треба е да направите е да ги нацртате ѕидовите, или пак ако не сте умешни во цртањето,  купете  постери или тапети.

Погледнете ги сликите и патувајте од едно на друго место кога ќе влегувате во различни соби…

 

Напиши коментар