Bridal

Неверојатно слатки и креативни венчаници од Шугар Кеи

Шугар Кеи е јапонски бренд кој ги создава можеби наинтересните венчаници на светот. Секој фустан има своја приказна, која е прикажана преку внимателно избраните материјали и целокупната презентација. Фустаните изгледаат како да се излезени од најинтересните бајки, а секоја невеста во нив ќе се чувствува како магична принцеза.

Напиши коментар