Категорија

Bridal

Категорија

При одбирање на вереничкиот прстен останете доследни на вашиот стил. Размислувајте за накитот кој го носите вообичаено: ако повеќе сакате сребро, тогаш веренички прстен од жолто злато веројатно нема да биде вашиот вистински избор. Одбегнувајте трендови кои траат кратко, за разлика од вашиот накит. Трендовите во накитот се убави за…

Размената на бурми е старовековна традиција. Симболиката на носење на бурми е присутна во многу култури ширум светот. Историја…