Bridal

5 трендови во светот на венчавките за 2020 година

Секоја нова сезона на венчавки носи нови идеи и трендови кои претставуваат инспирација и свеж воздух во свадбената индустрија. Благодарение на тоа, секоја од прославите може да се направи уште поубава и индивидуална.

Ако планирате свадба оваа година, погледнете неколку свежи трендови за венчавка.

Еко церемонија

За среќа, трендот на свесност за животната средина расте. А тоа важи и за свадбените церемонии. Младенците се повеќе размислуваат како да го направат својот триумф „поштедлив“ за животната средина. На пример, по свадбата предадете го отпадот за рециклирање, купете природни производи (истото важи и за цвеќињата), а исто така може да ги одржувате церемониите на свеж воздух, без непотребни украси, бидејќи природата е толку убава.

Растенија што се јадат

Цвеќињата за јадење се уште еден убав тренд за свадбената прослава во 2020 година. Овие цвеќиња можат да ја красат тортата, да бидат во коцки мраз, салати и пијалоци.

Self бар

Што велите за тоа да не го чекате келнерот, туку сами да си ставите чаша вино? А за практичност, најдобро е да користите барови каде што може да има неколку опции за пиење. Така можете да заштедите на шанкер.

Добротворни цели

Организирајте откупување на букетот или свадбеното шише шампањ – сега е популарно да донирате пари во добротворни цели.

Фотографирање

Бидејќи социјалните мрежи се дел од нашите животи денес, еден од трендовите во 2020 година е да избереме различни теми за свадба при фотографирање, секако засновано врз интересите на брачната двојка. Ова ќе биде одличен начин да се забавувате и да им овозможите на гостите и младенците да фотографираат елегантни смешни фотографии. На пример, во стилот на вашите омилени филмови. И да, подобро е да повикате професионален фотограф за ова.

Напиши коментар