Категорија

Bridal

Категорија

Некои велат дека ова не е венчаница. Иако не се расправа за вкусови, една венчаница предизвика страсти низ целиот свет! Некои велат дека е грда, бизарна и дека жените во неа изгледаат ефтино, дека не станува збор за венчаница, туку комбинезон, костум за еротски филмови, а за други е убава…