Bridal

13 модерни заштитни маски за венчавка

Маски за лице кои одговараат со олтарот.

Ќе бидеме први кои ќе признаеме дека никогаш не сме помислиле дека маските за лице ќе го направат патот кон невестинската мода, но сепак, еве сме.

Се препорачува секој да носи маска на лицето во јавноста.

Значи, ако планирате да ја направите вашата свадба за време на ерата на КОВИД-19 (секако под 10 лица и во стил на социјална оддалеченост!), тогаш маските се задолжителни и ги собравме нашите 13 омилени само за вас (и вашите гости , исто така!).

Сите, од дизајнерите на невестинската висока мода, до мејнстрим продавниците за малопродажба, скокнаа на „трендот“ за маската за лице, нудејќи маски за невести, младоженци и гости.

Се разбира, ниту една од овие маски не е на медицинско ниво и треба да се носи само како претпазливост. Сепак, многу можат да се перат и имаат џеб за додавање свој филтер.

Без разлика дали сте класична или бохо невестата, смела или романтична, најдовме 13 свадбени маски кои се погодни за олтарот (и пошироко).

Напиши коментар