Категорија

Bridal

Категорија

Ставете ги најважните работи за венчавката во една од овие шик, мали ташни. Прекрасна невестинска ташничка е совршено место за складирање на сите мали потребни работи во текот на денот на свадбата (размислете: телефон, кармин, мастики, мал парфем – она без што не можете да живеете). Ви претставуваме осум неверојатни…