Bridal

Драматични цветни инсталации

Класичните ботанички илустрации се убав спој на уметност и природа – и музите за овие свадбени цветања. Талентираните дизајнери на цвеќиња што стојат зад Putnam & Putnam создадоа аранжмани кои истовремено се спонтани, уникатни, интелектуални и диво романтични. Сето тоа ги прави идеални за прослава на убава унија – вашата. Погледнет за што станува збор…

Напиши коментар