Bridal

10 идеи за прекрасна рустична церемонија

Персонализирајте ја вашата церемонија со детали што се издвојуваат.

Рустичната тема на вашата венчавка може да им значи различни нешта на различни луѓе (размислете: рустикален глам, излитен шик, ранч рустикален), но целокупната естетика останува иста: органски елементи како дрвени маси или столчиња, цветни аранжмани, места на отворено и неколку персонализирани стари додатоци.

Започнете го денот на венчавката со неколку уникатни украси на церемонијата – ќе помогне да се постави вибрацијата за остатокот од прославата.

Проверете неколку од нашите омилени идеи подолу.

Напиши коментар