Bridal

Интересни китенки за младоженецот

Цветните китнки не се единствената опција за денот на венчавката.

Кога станува збор за букетот и китенките, нема правила.

Можете да одберете цвеќиња што одговараат на вашата шема на бои, или воопшто да не користите цвеќиња (како букети од хартија или брошеви).

Сукулентите се секогаш популарен избор бидејќи додаваат природна, уникатна текстура, или бобинките може да бидат забавна алтернатива на свежите цвеќиња.

Одете со стил што одговара на вашата личност и не может да тргне наопаку.

Погледнете некои од најуникатните китенки што некогаш сте ги виделе за да ви помогнат во инспирацијата за вашите сопствени.

Напиши коментар