Bridal

10 венчаници што ги купиле за ситни пари, а изгледаат одлично

Додека многу пати сме тагувале заедно со нашата идна невеста, на која и стигнала „ужасна“ венчаница пред венчавката, не како онаа што ја нарачала, овие 10 девојки имаа многу среќа …

Венчаниците не мора секогаш да чинат многу пари, а овие горди жени го докажуваат тоа.

Точно е дека венчаницата е една од основните работи што ја прават невестата да се чувствува посебна и не можеме да ги игнорираме долгогодишните соништа што многумина ги имаа за совршената свадба во прекрасен фустан.

Но, овој сон честопати за жал е ограничен со буџетот што го имаат, па наместо оние од кројачките и невестинските салони, тие одат на поевтини варијанти од Интернет, со надеж дека ќе ја погодат „вистинската за себе“.

Погледнете подолу колку се среќни и задоволни со изборот.

Напиши коментар