Категорија

Bridal

Категорија

Беше едноставна, но сепак убава сезона. Невестинската модна недела беше сосема поразлична од сето она што сме го виделе досега. Идните невести во пролет 2021 година сепак успеаа да видат што нудат дизајнерите, но презентацијата беше, па добро, различна. Тоа значеше Zoom состаноци, виртуелни колекции и во некои случаи (како…