Bridal

Еве како да ги вклучите животните во вашата свадбeна тема

Неможе да биде послатко од ова.

Ако сте пар што многу сака животни, но не сте сигурни дали сакате да го доведете вашето домашно милениче на свадбата, зошто темата на вашата свадба да не биде инспирирана од вашата љубов за сè што е бушаво, слатко и неодоливо?

Вклучувањето на суптилни допири во декорот инспириран од животни е одличен начин да ја персонализирате вашата венчавка на забавен начин.

Погледнете тука за да видите како овие парови успеале во тоа.

Напиши коментар