Bridal

15 едноставни фризури за венчавка што докажуваат дека помалку е повеќе

Понекогаш, најдобро е да се задржите на едноставното.

Ова правило може да се примени на списокот на гости за свадби (не мора секогаш да поканувате трети и четврти братучеди), вашето мени (две врсти на коктели се доволни!), па дури и каква фризура ќе имате на големиот ден.

Едноставните фризури за венчавки можат да го одземат здивот исто како и нивните посложени верзии. Овој изглед им прилега на невести кои имаат поминималистичко чувство за стил. Да не спомнуваме, ако ја правите сами своја фризура за свадбата, едноставното може да биде спас за вас.

Уверени сме дека ќе можете сами да ги привлечете повеќето од овие погледи.

Само запомнете дека праксата ве прави совршени и оставете си доволно време за да не почувствувате притисок.

Напиши коментар