Bridal

Фотографии од венчаниците на нивните баби, кои ќе ве воодушеват

Корисниците на „Редит“ споделија фотографии од своите баби на нивниот ден на свадбата, а на повеќето од нив би им завиделе и многу денешни современи невести.

Секоја девојка сака да биде запаметена на нејзиниот свадбен ден, а нашите баби во ова не се разликуваа значително од денешните модерни девојки.

И пред 50 години девојките дадоа се од себе да ги остават присутните без здив; и судејќи според фотографиите што корисниците ги споделија на Редит, тие многу добро го сторија тоа.

Напиши коментар