Bridal

25 Уникатни идеи за покана за венчавка за сечиј вкус

Во ред е да се збогуваме со едноставните натписи и груби картички!

Поканите го поставуваат тонот за свадба, а вие не сакате да ги повикувате вашите гости со нешто што не е ваш стил.

Значи, ако сте отворени и спремни да ги изненадите вашите гости со покана што e повеќе лична од традиционалната, размислете за користење на забавни форми, мешани материјали и уметнички дела рачно насликани за да ја креирате вибрацијата што ја сакате.

Постојат бескрајни начини да го засилите нивото на креативност во вашите покани за венчавки!

Всушност, можете да ги прилагодите сите детали од вашите покани, избирајќи сè од хартијата на која е отпечатена, до печатот што го запечатува пликот.

Но запомнете: Има многу повеќе во вашите покани од она на што се отпечатени!

Затоа, не плашете се да бидете креативни со формата и презентацијата, палетата на бои и илустрациите, па дури и дополнителните украси, како интересни коверти, испакнат текст и врежани дизајни.

Дури и класичните невести можат да бидат креативни без да ја исфрлат традиција низ прозорецот.

Можно е да ги задржите безвременските покани и да ги надополните со едноставни ефекти, како што се букви од метална фолија или позлатени заоблени рабови.

На крајот на краиштата, дизајнирањето на вашите покани зависи од вашиот личен стил.

Каква изјава сакате да дадете со вашите покани кога ќе слетаат во поштенското сандаче на вашите гости?

Ако сè уште не го знаете одговорот на тоа, овие уникатни идеи за покани за венчавки секако ќе ве инспирираат.

Напиши коментар