Bridal

9 Уникатни идеи за седење на вашата церемонија и прием

Време е да размислиме надвор од традиционалното столче!

Кога станува збор за седење за време на вашата церемонија и прием, еден фактор треба да го имате на ум, а тоа е удобност!

Само помислете на тоа вака: Ако вашите гости не се чувствуваат удобно, колку ќе бидат внесени во она што се случува околу нив?!

Додека седењето може да изгледа како мал детаљ во големата шема на нештата, всушност е огромен со оглед на времето што гостите ќе го поминат во седење вашата свадба.

Покрај танцувањето и разговорите за време на коктел часот, тие во основа ќе седат цела ноќ – од церемонијата до вечерата.

Значи, имаме идеја: Размислувајте над вообичаената маса за јадење и наместо тоа, обезбедете седење што е истовремено удобно и уникатно.

На крајот на краиштата, креативното седење може да придонесе за севкупната тема и стил на вашата венчавка, а компаниите за изнајмување имаат мноштво понуди што се достапни од современи тапацирани табуретки и перници (надвор од црква!), до забавни софи и дури и бали од сено (само за надвор!).

Според тоа важно е да размислите за местото, стилот на свадбата и гостите кога одлучувате кое седењето е соодветно за вашата свадба.

Погледнете ги деветте идеи подолу за инспирација, а потоа верувајте ни кога ќе кажеме дека вистинското седење може да направи пријатна, инклузивна и волшебна вечер!

Напиши коментар