Bridal

Овие предлози за брак во карантин докажуваат дека љубовта секогаш победува

КОВИД-19 не може да да ги спречи предлозите за брак.

Кога карантинот ќе заврши, многу парови ќе излезат од изолација со прстени на прстите.

COVID-19 можеби расипал неколку предлози-планови, но едно е сигурно: пандемијата не спречи никој да го постави прашањето.

Всушност, карантинот предизвика само мажите и жените да станат покреативни со своите предлози – да ги подобрат очекувањата за веридби насекаде.

Кога патувањето во Париз беше откажано поради корона вирусот, еден човек најде единствен начин да го донесе градот на љубовта до својата свршеница во Вирџинија.

Друг маж побарал помош од неговите двајца синови за организација на крајно емотивен предлог за брак.

Во овој свет, љубовта пак најде начин да преовладува и овие приказни за карантински предлози го докажуваат тоа. Покрај тоа, можеби и вие ќе се инспирирате да го поставите прашањето за време на оваа пандемија!

Париски предлог …Во Вирџинија

Нетипичен пикник

Ерген од дворот

Изненадување преку Zoom

Верени и карантинирани

Прстен поп-предлог

Совршени полароиди

Буквален корона предлог

Кученца и тренерки

Фатени од патрола на плажа

Семејна афера

Најдобар роденденски подарок

Улица само за нив

Маскиран предлог за брак

Напиши коментар