Bridal

8 бели мали ташнички за вашиот најважен ден

Ставете ги најважните работи за венчавката во една од овие шик, мали ташни.

Прекрасна невестинска ташничка е совршено место за складирање на сите мали потребни работи во текот на денот на свадбата (размислете: телефон, кармин, мастики, мал парфем – она без што не можете да живеете).

Ви претставуваме осум неверојатни ташни што без напор ќе одговараат со вашата бела венчаница, а самите ќе дадат своја суптилна изјава.

Напиши коментар