Bridal

12 пара извонредни обетки кои ќе остават впечаток

Без разлика дали спортувате претеранокосата ќе ви биде подигната во фризура или ќе имате едноставно деколте, обетките кои ќе остават впечаток се одличен начин да го разиграте вашиот изглед на венчавката.

Одлучете се за обетки инспирирани од арт-деко, или одберете винтиџ вибрации, преголеми кристални обетки ако сте повеќе за ултра-глам изглед или забавни обетки за модерен изглед.

Друга мисла: сјајните сафирни капки секогаш може да функционираат како „нешто сино!“

Еве 12 пара неверојатни блескави обетки за вашата венчавка.

Напиши коментар