Bridal

8 квадратни свадбени торти идеални за модерен пар

Иако секогаш се стремиме кон тортите со цвеќиња, има нешто свежо и софистицирано во врска со модерните, геометриски торти.

И, ако планирате прослава во современ стил, тогаш модерната торта совршено ќе ја надополни естетиката на венчавката.

Лесен начин за декорирање на вашата свадбена торта е да се откажете од традиционалните кругови и наместо тоа да изберете квадратни нивоа. Со чисти, јасни линии и совршени агли од 90 степени, свадбените торти со квадратни слоеви се привлечна, посвежа алтернатива.

Од геометриски дизајни до елегантни спратови, погледнете неколку од нашите омилени торти во форма на квадрат.

Напиши коментар