Bridal

Идеи за нокти за совршен невестински маникир

На денот на свадбата, сите очи ќе ви бидат вперени во рацете.

Помеѓу потпишувањето на потврдата за брак, деталните слики што ќе ги фотографира вашиот фотограф, а и сите што бараат да го видат вашиот нов венчален прстен, вашите раце ќе бидат доста време во центарот на вниманието.

Па што треба да направи невестата?

Нејзино е да се погрижи да има најкул маникир на светот, секако!

Ќе помислите дека по изборот на венчаница, чевлите и фризурата, изборот на боја на лак за нокти за големиот ден би бил лесен – но разбирливо е да се чувствувате презаситени од големиот број на опции.

Затоа ви го прикажуваме најдоброто од најдобрите. Од класичен невестински маникир, до похрабри нијанси и уметност за нокти, прелистајте ги омилените идеи за маникир за вашата венчавка подолу.

Напиши коментар