Bridal

Некои ја обожуваат, други сметаат дека е одвратна и ефтина: Дали некогаш би ја носеле оваа венчаница?

Некои велат дека ова не е венчаница.

Иако не се расправа за вкусови, една венчаница предизвика страсти низ целиот свет!

Некои велат дека е грда, бизарна и дека жените во неа изгледаат ефтино, дека не станува збор за венчаница, туку комбинезон, костум за еротски филмови, а за други е убава и оригинална …

За оваа единствена венчаница, некои рекоа дека треба да носи предупредување: Не е за луѓе со слабо срце!

Тоа е модел кој има повеќе од 200 кристали на него и беа потребни повеќе од 244 часа работа за да се заврши.

Фотографијата од венчаницата е објавена во групата Lisa’s Wedding World Blog и веднаш им привлече големо внимание на луѓето ширум светот.

New year, new bridal trend?! Gosh I hope not! Would you wear this? This is Pronovias with over 200 crystals embroidered into the lace and took over 244 hours to make!

Gepostet von Lisa’s Wedding World – Wedding Blog am Montag, 1. Januar 2018

Напиши коментар