Bridal

Креативни идеи за детска маса на венчавката (ветуваме дека нивните родители ќе ви бидат багодарни!)

Ако поканувате деца на вашата свадба, добра е идејата да размислите на неколку начини да ги забавувате на приемот.

Ние ја сакаме идејата да ги седнете сите деца на една маса – тие ќе уживаат во играњето со другите деца и ќе им ја дадете на родителите многу потребната пауза.

Еве пет забавни начини да се создаде интерактивна детска маса што ќе ги држи децата зафатени и ќе ги натера да се чувствуваат вклучени во прославата.

Напиши коментар