Мода

Новата колекција чевли на Diesel за оваа сезона

Новите модели на Diesel се разнообразни и во најголем дел се стилски обединети така да наликуваат на својот род – „тексас за стапала“:)

Меѓу женските модели особен впечаток прават ефектните чизмички-патики. За постудените зимски денови се чизмичките  изработени со кожа и крзно кои меѓу другото прекрасно изгледаат.

Елегантните дами и кокетните девојки исто така ќе го пронајдат својот пар чевли во колекцијата на Diesel.

Машкиот пол исто така не е изоставен, новите машки модели се сважи, удобни и на свој начин впечатливи.

 

Напиши коментар