ШоуБиз

Новопечените љубовници се…

Сандра Булок и Киану Ривс конечно го продлабочија своето пријателство и станаа пар. Откако неодамна беа видени како излегуваат заедно, овој пат актерите биле забележани на романтична вечера во Беверли Хилс. Тие двајца се долгогодишни пријатели, се познаваат цели 17 години, но се чини дека токму сега се појавила искрата меѓу нив.

–   Тој ја смееше цело време и беа апсолутно посветени еден на друг. Не обрнуваа внимание на никој и постојано флертуваа. Дури и тие што не веруваа дека Булок и Ривс се пар, таа вечер се уверија во спротивното, – кажува еден извор.

Американските медиуми веќе започнаа да ги споредуваат со познатите Бранџелина, па надимакот на овој новопечен пар најверојатно ќе биде Кијандра.

Напиши коментар