ШоуБиз

Објавен е постерот за филмот на Џоли!

Филмот чиј режисер е Анџелина Џоли ќе биде прикажан на „нашки јазик“, а вака изгледа плакатот со кој се најавува филмот.

Филмот „Во земја на крв и мед“ е сниман во Будимпешта и во Сараево, а во главните улоги се наоѓаат Раде Шербеџија, Зана Маринковиќ и Горан Костиќ. Плакатот ја покажува суштината на филмот, а тоа се војната и љубовта.

Џоли вели дека е среќна што освен на англиски, филмот ќе го има и на јазик на кој говорат луѓето за кои е направен филмот.

Напиши коментар