man fashion

Очила за сонце од 300.000 долари!

Ок, ако сте еден од оние кои сакаат квалитетни очила за сонце. Но, дали би ја платиле некогаш оваа цена па и кога би имале толку пари?

Очила за сонце од Dolce & Gabbana кои вредат 300.000 долари. И за тие пари ќе добиете очила со златна рамка и потпис на нив дека се од овој бренд. А, да и опаковка ќе добиете за нив.

Напиши коментар