man fashion

Од сега ќе може да носиме и облека од Џон Малкович

Американскиот легендарен актер, Џон Малкович пред неколку недели го отвори својот прв концепт-стор, а сега веќе ја најави и својата колекција за мажи.

Имено, во последниве три години големиот љубител на модата, Џон Малкович ја потпишува колекцијата за мажи под името Technobohemain. Брендот го креирал заедно со италијанскиот дизајнер Рикардо Рами. Колекцијата ќе биде претставена во Париз.

Концепт-стор, салонот на Џон ќе нуди избор на de luxe производите на Toskana, од опрема за куќа, накит, парфеми…

Напиши коментар