Bridal

Организирајте свадба во духот на есента

Доколку сте решиле да правите свадба во есен, можете да ја организирате веселбата во духот на ова годишно време. Есента е дождлива и студена, но исто така е преполна со богати плодови, бои и пејсажи.

Истористете ги боите на ова годишно време и инкорпорирајте ги во вашата свадба. Направете дизајни од силни бои: жолта, црвена, бордо, портокалова, темнозелена… Изберете бидермаер и централни украси за масите направени од есенски цвеќиња, изберете колачиња во кафена, портокалова и крем нијанса, украсете го местото на венчавката со панделки и есенско овошје.

Еве ви неколку идеи како да ја направите свадбената декорација со есенски мотиви кои ќе ја направат вашата венчавка уникатна и незаборавна:

Напиши коментар