ШоуБиз

Орландо Блум не знаел кој му е татко… страшно збунет!

Популарниот холивудски актер Орладно Блум долго време мислел дека татко му е мртов, бидејќи мајка му не го открила вистинскиот идентитет на неговиот биолошки татко. Дури на 13 години, Орландо ја дознал вистината.

Сè дотогаш, Блум мислел дек нема татко. Хари Блум кој починал кога Орландо имал 4 години не е неговиот биолошки татко. Вистинскиот татко на Орладно е нивниот куќен пријател Колин Стоун.

–  Беше чудно кога на 13 години разбрав дека Хари не ми бил биолошки татко. Тогаш мајка ми призна дека нашиот семеен пријател Колин Стоун е мојот татко, – изјавил актерот за британските медиуми.

По почетната збунетост, Орладно се зближил со Колин, кој сега е многу среќен што си го доби внукот Флин.

Напиши коментар