Оваа егзотичната убавина, преставува хит место за одмор за оние кои бараат луксуз, авантура, изолација, ексклузивност, тишина и мир во еден пакет. Станува збор за Камбоџа, поточно за приватниот остров од кој застанува здивот Song Sea во Тајландскиот залив во Тихиот Океан.

Напиши коментар