← НАЗАД НА БОЗА

Овој пат со сигурност Кејт Мос може да и пружи рака на Ким Катрал:)

Овој пат со сигурност Кејт Мос може да и пружи рака на Ким Катрал:)
1211 Читања

Најпосле годините ја прегазија. Ова што може да го погледнете е целулитот на секси Саманта, хероината од “Сексот и градот”. Ким Катрал беше на плажа, а тоа нормално беше проследено со екипа од папараци.

Она што тие успеаа да го уловат,е целулитот на Ким. Нема ни трага од онаа Ким на која сме навикнати да ја гледаме. Но, да не креваме раце од неа. Потребен е само еден хируршки зафат и се ке биде како некогаш:)

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk