← НАЗАД НА БОЗА

Озборнови со нова снаа! Ај аирлија:)

Озборнови со нова снаа! Ај аирлија:)
508 Читања

Џек Озборн најверојатно ја пронајде вистинската жена, па реши да скокне во тавче. 25-годишниот син на Ози Озборн се сврши со амбициозната и надежна актерка Лиза Стели.

Пријатели на парот велат дека Џек многу влијае врз Лиза и дека врската им е доста стабилна. Сепак, сеуште не се знае кога и како помадиот брат на Кели Озборн и предложил брак на својата свршеница.

Џек стана познат преку реалното шоу на MTV – Озборнови. Режираше едно видео за својот татко, а неодамна беше и продуцент на документарец за неговиот татко кој треба да излезе во јавност на 15-ти Ноември.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk