ШоуБиз

Парис Хилтон повикува на секс! Навалетеее:)))

Парис Хилтон очигледно се забавуваше до бесвест на музиката на светски познатиот Ди Џеј – Дејвид Гета, и тоа каде на друго место, ако не на Ибица.

Додека траела журката, Парис цело време мавтала со лепеза на која шишувало „Е** ме… славна сум“.

Безброј гладни момци како глутница се собирале околу неа, а таа само го заведувала, без да им даде шанса за било што, освен за фотографија за спомен.

Си може девојката, си спие на пари!

Напиши коментар