← НАЗАД НА БОЗА

Патувајте со стил – „Ј. Lindeberg“

Патувајте со стил – „Ј. Lindeberg“
1486 Читања

Еве еден преглед на пролет 2012 колекцијата од Ј. Lindeberg брендот. Темата е патување кое станува сé поголем дел од секојдневниот живот па затоа облека треба да биде лесна и да штити. Оваа колекција го нагласува обликот, формата и функцијата редефинирана во класичен и мултифункционален изглед.

 

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk