Мода

Пет аксесоари кои се неопходни за да бидете ин оваа есен

Доколку се одлучите за овие пет аксесоари тогаш дефинитивно ќе бидете ин оваа есен. Она што треба да го направите е да набавите:

Тробојна алка

Оваа алка е сосатвена од три дела. Секој дел е во различна боја, сребрен, златен и црн.

Хулахопки со точкаст дезен

Оваа сеозона се модерни кратките здолништа кои ќе ги изкомбинирате со точкаст дезен на хулахопките.

Венче за коса

Оваа есен се модерни венчињата. Нема да погрешите доколку се одлучите за оваа варијанта. Венче во сина боја со златни ленти од станата.

Венче со панделка

И овој тип на венчиња се ин оваа есен. Се што треба да направите е да ја соберете вашата коса во бунџа и да ја украсите фризурата со едно вакво венче.

Кожени ракавици

Оваа есен во тренд се кожените ракавици кои се исечени во пределот на прстите.

 

Напиши коментар