Мода

Пет начини како правилно да носите леопардов принт

Кај нас дефинитивно се гледа доста скептично на леопардовите шарки. Меѓутоа сме сигурни дека на доста од вас тоа воопшто не им пречи, а освен тоа леопардовите принтови се модерни и оваа сезона повторно.

Леопардови чевли – Ако сакате да разубавите еден досаден аутфит и да му поставите акцент ние ви предлагаме да го сторите тоа со изборот на леопардови чевли. Може да ги комбинирате чевлите со црно или бело, а за посмелите со црвено или зелено.

Комбинација од два различни принтови – Во случајов најдобро е едниот принт да е доминантен, а вториот да биде само додаток.

Смели аксесоари – Ова е можеби уште потешко од предходниот наш предлог, но пак ако е направено со вкус и финес, резултатот ќе биде раскошен.

Изберете бледа варијанта – Ако сте љубител на леопардова штампа, но веќе ви здосадила, тогаш изберете побледа варијанта од истиот принт.

Необични бои – Ова решение не е ништо ново, но пак гарантирано ќе ве издвои од сивата маса.

Напиши коментар